X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Igor Dodon, invitat ca naș de botez al bebelușului care a fost numit în cinstea sa

9 iul. 2019,, 12:50   Politică
5045 1

Pianista Catherin de Caraman are acum și un frățior. Micuțul a venit pe lume la începutul lunii iulie, iar părinții au lăsat-o pe ea să-i aleagă prenumele.

Aceasta nu a preferat însă vreun nume sofisticat, de origine străină, și l-a numit Igor, în cinstea președintelui țării, Igor Dodon.

Mai mult, președintele este invitat să fie și naș de botez al micuțului.

Întrebată de ce și-a dorit ca frățiorul ei să poarte anume acest prenume, pianista a spus că are un respect deosebit pentru președinte, care o susține și care, în semn de apreciere, i-a oferit ei, dar și profesoarei ei distincții.

„Deja de cîțiva ani ne cunoaștem și ținem legătura cu domnul Igor Dodon, președintele țării. Prietenia a început cu Diploma de Onoare a Președintelui. După aceasta eu permanent am ținut legătura cu Dumnealui, care mă susține prin intermediul Fundației primei Doamne „Din suflet” și finanțează participarea mea ca reprezentantă a Republicii Moldova la mai multe Competiții Internaționale de Pian din Rusia, Romînia, Cipru, Italia. Profesoara mea tot a fost decorată cu titlul de Maestru în Artă. Și eu am fost invitată la ceremonia solemnă. Domnul Președinte înseamnă foarte mult pentru mine. Eu îl respect enorm de mult. În semn de respect pentru tot binele pe care l-a făcut domnul Președinte pentru mine, eu am propus ca frățiorul să fie numit în cinstea dumnealui. Părinții mă susțin și mă stimează, de aceea mi-au permis să aleg eu numele”.


Pianista a mai spus că președintelui i-a plăcut ideea ei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?