COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Igor Dodon a conferit "Ordinul de Onoare" liceului "Nicolae Gogol"

Igor Dodon a conferit "Ordinul de Onoare" liceului "Nicolae Gogol"

Preşedintele ţării, Igor Dodon, a întreprins o vizită în orașul Basarabeasca unde a participat la 75-a aniversare de la înființarea Liceului Teoretic “Nicolae Gogol” și 15 ani de la acordarea statutului de liceu.

"Am salutat colectivul instituției și le-am mulțumit pentru devotamentul și profesionalismul de care dau dovadă zilnic. Am felicitat liceenii urîndu-le succes și realizări frumoase. De asemenea, am subliniat că școala din or. Basarabeasca a fost deschisă în anul 1944, în pofida războiului și devastării. Acest lucru ar trebui să servească drept exemplu pentru autoritățile moldovenești actuale, care în ultimii 10 ani, pe timp de pace au închis sute de școli din întreaga țară", a declarat şeful statului.

În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea învățămîntului preuniversitar, pentru contribuţia substanțială a corpului didactic la educarea tinerei generaţii în spiritul valorilor morale, culturale și general-umane şi activitate metodico-didactică prodigioasă, Igor Dodon a conferit „Ordinul de Onoare” liceului „Nicolae Gogol” din orașul Basarabeasca.


Totodată, pentru contribuție la reformarea procesului educațional și activitate metodică și organizatorică intensă, cinci profesori care activează în liceul respectiv s-au învrednicit de Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load