X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Igor Dodon a avut o întrevedere cu viceministru al Afacerilor Externe al Republicii Cuba

14 oct. 2019,, 12:14   Politică
2514 1

Președintele țării Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ana Teresita González Fraga, viceministru al Afacerilor Externe al Republicii Cuba, care se află în țara noastră cu o vizită de lucru, informează NOI.md.

În cadrul întrevederii oficialii au discutat despre stadiul actual al relațiilor de colaborare dintre statele noastre, pronunțîndu-se pentru dezvoltarea acestora în toate domeniile de interes comun. Președintele și-a exprimat speranța că vizita curentă va impulsiona dialogul bilateral, contribuind la dezvoltarea și extinderea raporturilor dintre ambele state.

Ultima misiune a oamenilor de afaceri din RM în Republica Cuba, organizată sub auspiciile Camerei de Comerţ şi Industrie a RM, a avut loc în aprilie 2013.

“Am pledat pentru intensificarea relațiilor pe dimensiunea dată, promovarea contactelor la nivelul mediilor de afaceri, sporirea schimburilor comerciale, realizarea misiunilor economice bilaterale, participarea la tîrguri, expoziţii și alte evenimente specializate, dezvoltarea cooperării pe segmentul agroalimentar și cel al turismului, precum și în sfera sănătății. De asemenea ne-am pronunțat pentru o colaborare fructuoasă în cadrul organismelor internaționale. Pe finalul discuției am mulțumit înaltului oficial pentru invitația de a vizita Cuba într-o perioadă convenabilă.” –a ascris președintele pe pagina sa de facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?