X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Igor Dodon a avut o întrevedere cu reprezentanții corpului diplomatic

28 ian. 2020,, 10:14   Politică
2848 1

Preşedintele ţării, Igor Dodon, a avut luni tradiționala întrunire cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova, șefii de misiuni și reprezentanți ai organizațiilor internaționale.

Potrivit Serviciului prezidențial de presă, în cadrul întrevederii şeful statului a menționat trei subiecte de interes major pentru cei prezenți. Preşedintele ţării a relatat despre politica internă a țării și intențiile guvernării de a întreprinde pași concreți în vederea sporirii nivelului de trai al populației prin implementarea unor proiecte majore de infrastructură, transmite NOI.md cu referire la MOLDPRES.

Igor Dodon a subliniat faptul că, colaborarea eficientă dintre Președintele țării, Președintele Parlamentului și Prim-ministru creează o bună oportunitate pentru continuarea promovării cu succes a schimbărilor ce au loc în țară, astfel încît să fie resimțite de către cetățeni.

Un alt subiect abordat în cadrul întrevederii a vizat politica externă a statului. Preşedintele ţării a reconfirmat intenția guvernării actuale de a continua promovarea politicii externe echilibrate între Est și Vest. De asemenea, Igor Dodon a reiterat că conducerea ţării va respecta toate angajamentele asumate față de partenerii externi, inclusiv implementarea celor mai importante reforme.

În altă ordine de idei, oficialii au vorbit despre evoluția și perspectivele reglementării diferendului transnistrean.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?