TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Gurău: În curînd Usatîi va fugi din nou (VIDEO)

Gurău: În curînd Usatîi va fugi din nou (VIDEO)

Astăzi, Procuratura noastră generală îl poate aresta calm pe Renato Usatîi la cererea Federației Ruse, deoarece el a fost acuzat oficial de spălare de bani.

Despre aceasta a declarat analistul politic Victor Gurău în cadrul emisiunii "Glavnoe" de la TV 21.

„Sînt mai mult ca sigur că Renato Usatîi va fugi din nou. 100%”, a subliniat Gurău, transmite NOI.md cu cu referire la actualitati.md.

La întrebarea oponentului despre cît de curînd se va întîmpla acest lucru, Victor Gurău a răspuns că foarte curînd.


„Acuzația a fost înaintată la sfîrșitul lunii decembrie. Procesul durează aproximativ o lună și jumătate. În curînd va fi dat în căutare internațională”, a spus Gurău.
Amintim că presa rusă a scris că Renato Usatîi are legături ”laundromatul”. Puțin mai tîrziu, în presă au apărut fragmente din materialele dosarului penal, în care figurează Renato Usatîi.

De asemenea, trebuie de reamintit faptul că, anterior, postul de televiziune "Rusia-24" a anunțat că Usatîi este verificat anchetatorii ruși privind implicarea sa în organizația de trafic de droguri, în care a fost implicat nimeni altul decît fostul lider al PDM, Vladimir Plahotniuc. Mai mult decît atît, au fost publicate înregistrări audio, în care Usatîi, prin intermediari, l-a avertizat pe Plahotniuc despre dosar penal, care se pregătea pe numele lui în Rusia, pentru trafic de droguri.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load