X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

"Gura lor doar minciuni vorbește". Filip a răbufnit

27 feb. 2020,, 15:16   Politică
3506 7

Președintele Partidului Democrat respinge acuzațiile foștilor colegi că ar „intimida echipa din Rezina”, care ar fi decis să părăsească formațiunea și să se alăture grupului Pro-Moldova, creat de Andrian Candu.

Mai mult decît atît, Pavel Filip spune că nimeni din PD nu a avut vreo deplsare recentă la Rezina și i-a numit pe foștii colegi drept niște „mincinoși, care încearcă să se victimizeze”, scrie Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Numai minciuni din gura lor. Eu le spun să nu se mai ascundă cu valorile europene și occidentale, dar să spună clar că în spatele lor stau cei care îi finanțează din afara țării, să spună clar că în spatele lor stă domnul Plahotniuc și Șor”, a declarat Pavel Filip.

Liderul PD afirmă că nimeni din PD nu a fost la Rezina și nu aveau cum să intimideze pe cineva, așa cum afirmă cei care au părăsit formațiunea.

„Este o modă să te arăți intimidat și victimizat. Noi am avut doar de cîștigat din plecarea lor. E o primă consecință a reformelor care au loc în interiorul PD. Este schimbarea bazei pe care se ține acest partid. Cei care nu încap pe această bază reformată, evident că ei cad de acolo”, a adăugat Filip.


Deputata grupului Pro-Moldova, Eleonora Graur, a declarat că mai mulți foști membri PD de la Rezina, care au decis să o urmeze, ar fi intimidați de către democrați și amenințați cu rafuială. Parlamentara nu a oferit însă vreun nume, precizînd că va reveni cu o listă întreagă, în cazul în care presiunile nu vor înceta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?