Grozavu, întrebat cu ce Executiv va colabora Primăria Chișinău. Răspunsul

Grozavu, întrebat cu ce Executiv va colabora Primăria Chișinău. Răspunsul

După mișcările politice de la Chișinău și învestirea unui nou Guvern votat de ACUM și PSRM, am încercat să aflăm cărei administrații centrale i se va subordona Primăria Capitalei.


Viceprimarul Nistor Grozavu, care a condus astăzi ședința serviciilor Primăriei, ne-a spus că municipalitatea va colabora cu...cetățenii.


„Primăria colaborează cu cetățenii, lucrează în interesul cetățenilor”, declară Nistor Grozavu.  Însă, dacă vor apărea anumite necesități „desigur că vom face legătura cu Guvernul, cu cine se va afla în funcție la acel moment cu acela vom colabora”, a declarat el pentru Agora.


„Noi colaborăm tot timpul cu toate instituțiile statului, dar există separarea puterilor în stat, atît timp cît există o incertitudine, noi desigur nu vom încălca legea”, a declarat viceprimarul și, cu același îndemn, a venit și pentru colegii săi.


„Să fie imparțiali față de solicitările cetățenilor. Nu are importanță diviziunile, chiar dacă cunoști acest lucru, dar mai bine nu trebuie de cunoscut partea aceasta, restul cred că partidele politice se vor clarifica în situația creată”, a conchis funcționarul.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load