TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Greceanîi: Să muncim productiv, fără declarații populiste

Greceanîi: Să muncim productiv, fără declarații populiste

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a îndemnat deputații să muncească productiv și să nu facă declarații populiste pentru a-și cîștiga dividende politice.

”Aceste declarații nu fac decît să dezbine societatea, dar noi trebuie să facem lucruri bune pentru cetățeni”, a declarat speakerul Legislativului înainte de prima ședință plenară a Parlamentului în sesiunea de primăvară-vară, transmite NOI.md.

Printre prioritățile acestei sesiuni, Zinaida Greceanîi a evidențiat proiecte ce țin de angajamentele Guvernului asumate în cadrul Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană. Președintele Parlamentului a declarat că, în urma discuțiilor purtate cu prim-ministrul, s-a convenit ca Guvernul să vină în fața deputaților, în cadrul unei ședințe speciale extinse a Parlamentului, la încheierea perioadei de 100 de zile de la învestire.


Greceanîi a menționat că vor fi examinate și toate inițiativele deputaților, inclusiv acele care sînt pe rol în cadrul comisiilor permanente. Președintele Parlamentului a mai declarat că nu vor fi incluse în agenda ședințelor în plen acele proiecte care nu au raport sau coraport al comisiei de bază, așa cum prevede Regulamentul Parlamentului, dar și acele care nu au avizul Guvernului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load