X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Greceanîi s-a întîlnit cu primarul orașului Godollo

15 dec. 2019,, 12:14   Politică
2810 0

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi s-a întâlnit cu primarul orașului Godollo, Gyorgy Gemesi în cadrul vizitei oficiale întreprinse în Ungaria, la invitația omologului său maghiar, informează NOI.md.

Zinaida Greceanîi a exprimat interesul pentru colaborarea autorităților publice locale și a încurajat înfrățirea orașelor Godollo cu orașul Soroca.

Delegația Parlamentului a vizitat Casa Crăciunului, precum și Kastelul Godolloi, unde a locuit împărăteasa Sisi.

Președintele Parlamentului efectuează, în perioada 11-14 decembrie curent, o vizită oficială în Ungaria. Din delegația parlamentară fac parte președintele Comisiei agricultură și industrie alimentară Radu Mudreac, vicepreședintele Comisiei nominalizate Vladimir Bolea și președintele Comisiei administrație publică Vasile Bîtcă.

Delegația Parlamentului Republicii Moldova a avut întrevederi cu László Kövér, Președintele Adunării Naționale a Ungariei, Președintele Ungariei János Áder, Ministrul Resurselor Umane Miklós Kásler și cu István Jakab, vicepreședinte al Adunării Naționale și președinte al Grupului de prietenie cu Europa de Sud-Est. De asemenea, Președintele Parlamentului a avut o serie de întrevederi cu oficiali din Guvernul Ungar, la Ministerul Afacerilor Externe și Comerțului Exterior, Ministerul Finanțelor și Ministerul Agriculturii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?