Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Greceanîi: Parlamentul va organiza în luna august ședințe extraorinare

26 iul. 2019,, 17:00   Politică
2659 0

Președintele Parlamentului Moldovei, Zinaida Greceanîi, a anunțat că, în ciuda încheierii, în conformitate cu Constituția Republicii Moldova, a sesiunii de primăvară-vară a parlamentului din 31 iulie, deputații au primit propunerea de a ieși la lucru deja pe 12 august pentru a compensa perioada de inacțiune după alegerile parlamentare.

Zinaida Greceanîi a anunțat că în luna august vor fi convocate ședințe parlamentare extraordinare. "La necesitate, vom lucra toată luna august", a spus spicherul.

Potrivit președintelui Parlamentului, ultimele ședințe ale sesiunii de primăvară-vară vor avea loc pe 30 și 31 iulie, în conformitate cu decizia Biroului Permanent din 25 iulie. În cadrul acestor ședințe vor fi puse în discuție propunerile guvernului, inclusiv privind modificările la buget și alte proiecte.

Ordinea de zi va fi anunțată luni, după ședința Biroului Permanent.

Zinaida Greceanîi a anunțat, de asemenea, că la 29 iulie la Palatul Republicii vor avea loc evenimente festive dedicate Zilei Constituției Republicii Moldova și a invitat deputații să participe la acestea.


Președintele Parlamentului a reamintit că Constituția Republicii Moldova a fost adoptată la 29 iulie 1994 și a intrat în vigoare la 27 august 1994.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?