Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Greceanîi: Este foarte important că Parlamentul este implicat în procesul de reformă a justiției

28 aug. 2019,, 13:50   Politică
2191 0

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, împreună cu Președintele țării Igor Dodon, Prim-ministrul Maia Sandu și viceprim-ministrul Andrei Năstase au participat la conferința de prezentare a reformei în domeniul justiției, susținută de ministrul Justiției, Olesea Stamate, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

”Este foarte important că Parlamentul este implicat în procesul de reformă a justiției. Este un concept ambițios, dar foarte necesar pentru sistemul justiției, fiindcă de aici vine siguranța nu doar a cetățenilor, dar și a mediului de afaceri, a investițiilor străine”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Potrivit Președintelui Parlamentului, Comisia juridică, numiri și imunități va organiza dezbateri publice asupra conceptului prezentat, cu participarea reprezentanților societății civile.

”Guvernările politice se schimbă, dar oricare ar fi acestea ar trebui să îmbunătățească sistemul justiției, dar nu să o ia de la început”, a menționat Președintele Parlamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?