TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Greceanîi: Este foarte important că Parlamentul este implicat în procesul de reformă a justiției

Greceanîi: Este foarte important că Parlamentul este implicat în procesul de reformă a justiției

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, împreună cu Președintele țării Igor Dodon, Prim-ministrul Maia Sandu și viceprim-ministrul Andrei Năstase au participat la conferința de prezentare a reformei în domeniul justiției, susținută de ministrul Justiției, Olesea Stamate, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

”Este foarte important că Parlamentul este implicat în procesul de reformă a justiției. Este un concept ambițios, dar foarte necesar pentru sistemul justiției, fiindcă de aici vine siguranța nu doar a cetățenilor, dar și a mediului de afaceri, a investițiilor străine”, a declarat Zinaida Greceanîi.


Potrivit Președintelui Parlamentului, Comisia juridică, numiri și imunități va organiza dezbateri publice asupra conceptului prezentat, cu participarea reprezentanților societății civile.

”Guvernările politice se schimbă, dar oricare ar fi acestea ar trebui să îmbunătățească sistemul justiției, dar nu să o ia de la început”, a menționat Președintele Parlamentului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load