TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Greceanîi a plecat la Sankt Petersburg

Greceanîi a plecat la Sankt Petersburg

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi participă, în fruntea unei delegații parlamentare, la cea de-a 50-a ședință aniversară a Adunării Interparlamentare a țărilor-membre ale Comunității Statelor Independente (AI CSI), desfășurată în perioada 20-22 noiembrie la Sankt Petersburg, Federația Rusă, scrie Noi.md.

Președintele Parlamentului va participa la ședința Consiliului AI CSI, va ține un discurs la ședința aniversară și va avea o serie de întrevederi bilaterale. Delegația Republicii Moldova va face schimb de opinii și de experiență pe subiectele de actualitate și interes reciproc cu colegii din alte Parlamente.

Un loc prioritar pe agenda interparlamentară pentru Republica Moldova este impulsionarea relațiilor comercial-economice și cooperarea în domeniile cultural-umanitare, precum și libera circulație a persoanelor.

Din delegație fac parte președinții comisiilor control public al finanțelor, Vladimir Golovatiuc, și al comisiei agricultură și industrie alimentară, Radu Mudreac, precum și deputații Vladimir Bolea și Gheorghii Para. Deputații vor participa la ședințele comisiilor AI CSI.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load