COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Ungariei în țara noastră

Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Ungariei în țara noastră

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Ungariei în țara noastră, Sándor Szabó.

Oficialii au trecut în revistă relațiile moldo-maghiare, reiterînd existența unor raporturi foarte bune de cooperare și prietenie între statele noastre.

Zinaida Greceanîi a mulțumit Ungariei pentru suportul constant acordat Republicii Moldova în diferite domenii, inclusiv pe plan extern. De asemenea, a subliniat oportunitatea și importanța sprijinului oferit de Ungaria în lupta cu pandemia, apreciind faptul că ministrul afacerilor externe și comerțului al Ungariei, Peter Szijjártó, a însoțit lotul de ajutor la Chișinău.

La rîndul său, Sándor Szabó a remarcat caracterul ascendent al raporturilor moldo-ungare pe diverse dimensiuni. Ambasadorul și-a exprimat speranța în depășirea cît mai rapidă a crizei pandemice pentru a putea fi reluate plenar procesele de interacțiune și toate proiectele inițiate anterior între Ungaria și Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load