COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Gluma lui Dodon despre Plahotniuc: Dacă bate...pot să-l audă (VIDEO)

Gluma lui Dodon despre Plahotniuc: Dacă bate...pot să-l audă (VIDEO)

Igor Dodon nu crede că ex-președintele democraților, Vlad Plahotniuc, se bucură de turbulențele prin care trec PSRM și ACUM. Președintele a făcut și o glumă pe seama lui Plahotniuc, afirmînd că, dacă acesta aplaudă, „pot să-l audă unde-i”.

„N-aș fi atît de sigur (n.r. - că bate din palme). S-au pornit urmăririle internaționale... Eu nu cred că așa tare aplaudă, pentru că dacă bate prea tare din palme, pot să-l audă unde-i”, a glumit Dodon.

Ex-președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a fost anunțat în căutare internațională și interstatală. Anunțul a fost făcut de Procuratura Anticorupție pe 29 octombrie, scrie Agora.


De menționat că acesta e vizat în două cauze penale. Prima cauză penală pe numele lui Plahotniuc a fost deschisă în baza unor fapte săvîrșite între 2013-2014. Acesta e bănuit că a creat o schemă pentru a obține bunuri și venituri ilicite.

Cea de-a doua cauză penală de asemenea ține de anii 2013-2014. „Societatea Tukumaan Ltd” a creditat Finpar Invest cu peste 7,2 milioane de dolari, cu destinația SRL Nobil Air și către ABD Asiana Development Ltd. Această companie a efectuat, la rîndul său, transferuri bancare pe numele soției lui Plahotniuc”, a declarat anterior șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load