X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Gligor: Dreapta moldovenească dă dovadă doar de narcisism

9 oct. 2019,, 12:20   Politică
2328 1

În timp ce partidele de dreapta demonstrează doar narcisism, candidatul pentru funcția de primar al capitalei cucerește sistematic electorat nou.

O astfel de părere a fost exprimată în cadrul emisiunii „Glavnoe” de la TVC 21 de expertul în politici publice Stefan Gligor, transmite eNews.

„Dispersia de pe flancul centru-dreapta dezamăgește pe foarte mulți oameni din Moldova. Partidele moldovenești de dreapta se arată acum în toată „frumusețea” lor - oameni egocentrici cu propriul „ego” umflat la scară universală. Care nu văd pe nimeni și nimic în afară de ei înșiși, dar, în același timp nu înțeleg că doar un procent și jumătate dintre ei sînt capabili să joace cel puțin un rol adevărat în țară.

În același timp, pe flancul stîng este același fost candidat cu un program destul de bine definit, care deține tehnologii politice, ce se îndepărtează demonstrativ de simbolica PSRM. În campania sa electorală, Ion Ceban folosește multe elemente care îi permit să atragă atenția mai multor segmente ale electoratului din Moldova. Toate acestea îl ajută să-și demonstreze deschiderea, precum că intenționează să fie în Chișinău „primarul tuturor”.

Reprezentînd PSRM la alegeri, Ceban nu-și arată apartenența la acest partid. El vorbește despre realizări, dar le consideră mai mult a echipei sale, care a lucrat timp de patru ani cu el în consiliul municipal al Capitalei. Acest lucru se face, fără îndoială, pentru a atrage noi alegători...”, spune Gligor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?