COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Furculiță: Maia Sandu este mai convenabilă oligarhului Plahotniuc decît Dodon

Furculiță: Maia Sandu este mai convenabilă oligarhului Plahotniuc decît Dodon

Maia Sandu este candidatul oligarhilor Vlad Plahotniuc și Ilan Șor la alegerile prezidențiale din acest an. Potrivit liderului fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, indiferent cît de tare încearcă președintele PAS să ascundă acest lucru, Andrian Candu deja a confirmat informația.

“Maia Sandu este mai convenabilă oligarhului fugar, Vladimir Plahotniuc decît Igor Dodon. O recunoaște asta chiar finul lui Plahotniuc, Andrian Candu, care a spus că partidul său o va sprijini pe Sandu la prezidențiale. Chiar dacă Sandu zice că nu acceptă "merele otrăvite" de la Plahotniuc, faptele vorbesc contrariul. Candu a lansat o campanie anti-Dodon, finanțată de nașul Plahotniuc. Candu spune că echipele partidului său oligarhic vor lucra pentru Sandu, adică susținerea la prezidențiale nu e doar una verbală, ci prin acțiuni ale echipelor locale și, cel mai probabil, financiar. Iar banii vin de la Plaha-Șor, din cei furați de la poporul nostru. Priviți pe cine promovează și acum holdingul lui Plaha - pe Maia Sandu. În concluzie, Sandu este candidatul partidelor oligarhice, candidatul Plaha-Șor la prezidențiale, indiferent cît de tare încearcă ea să ascundă acest lucru”, a scris Furculiță pe Facebook.

Amintim că președintele PRO Moldova, Andrian Candu, a declarat la N4 că la scrutinul prezidențial din acest an formațiunea pe care o conduce o va susține pe Maia Sandu.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load