Funcții vacante în echipa președintelui

Funcții vacante în echipa președintelui

Avînd în vedere că mai mulți angajați ai Președinției au acceptat alte funcții, echipa Președintelui s-a micșorat, trei funcții devenind vacante.

Astfel, potrivit paginii Președinției, sînt vacante funcțiile: Secretar general al Aparatului Președintelui RM; Consilier în domeniul juridic şi relaţiilor instituţionale, reprezentant al Preşedintelui Republicii Moldova în relaţiile cu Parlamentul şi Guvernul; Consilier în domeniul reintegrării.

Anterior, fotoliul de Secretar general al Aparatului Președintelui RM a fost ocupat de actualul director al Centrului Național Anticorupție, Ruslan Flocea, care a cîștigat concursul. Totodată, Consilier în domeniul juridic şi relaţiilor instituţionale și reprezentant al Preşedintelui Republicii Moldova în relaţiile cu Parlamentul şi Guvernul a fost Maxim Lebedinschi, actualul secretar al Comisiei Electorale Centrale, iar Consilier în domeniul reintegrării a fost Vasilii Șova, actualul vicepremier pentru Reintegrare. Vacanță a rămas și funcția de consilier prezidențial pentru probleme cu diaspora. 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load