X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Fostul ministru al Economiei a comentat situația politică din Moldova

7 iun. 2019,, 14:10   Politică
3576 0

Fostul ministru al Economiei al Republicii Moldova, Alexandru Muravschi, a comentat, în pagina sa dintr-o reţea de socializare, situația politică din Moldova, transmite eNews.

„Actul final: Cît de mulți au fost cei care au hîrîit, au acuzat, au atacat actorii. Chipurile, aceştia nu fac nimic, îşi iau în zadar salariul. Acum, imaginați-vă că le-ar fi făcut pe toate în două zile. Ei şi ce? Am fi revenit cu toţii la atmosfera de rutină: serviciu, casă, copii, grădinițe, pensionare, plimbări. Nici un fel de romantică, nici un fel de distracţii. Și așa?! Tensiune constantă, discuții, dorința de a săruta pe cineva, de a face pe cineva ferfeniţă, activitate constantă pentru creier, aşteptarea „capilor cuvîntători” îndrăgiţi. Ce va mai spune domnul X, cum se va linguşi pe lîngă el doamna Y și așa mai departe. Şi iată scena finală. Fiţi gata să strigaţi „Bravo!". Cortina", a scris Alexandru Muravschi.

Anterior, eNews a informat că, în ciuda asigurărilor din partea Partidului Socialiştilor că intenționează să creeze majoritatea de guvernămînt doar cu blocul ACUM, fiind gata, în caz contrar, de alegeri anticipate, totuşi au avut loc negocierile între PDM și PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?