COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Finul lui Plahotniuc vrea o alianță cu dușmanii nașului

Finul lui Plahotniuc vrea o alianță cu dușmanii nașului

Fostul vicepreşedinte al PDM, Andrian Candu, spune că o alianță a formaţiunii cu partidele de dreapta este cea mai oportună în acest moment.

Declaraţia a fost făcută astăzi, după şedinţa Consiliului Politic Național al formațiunii, în cadrul căreia au fost desemnnaţi vicepreşedinţii PDM, iar printre ei nu se mai regăseşte Andrian Candu.

Noii vicepreședinți ai Partiduli Democrat sînt Alexandru Cauia, Valentina Buliga, Eugeniu Nichiforciuc, Nicolae Ciubuc, Vasile Bîtca, Monica Babuc, Ludmila Guzun, Igor Vremea, Violeta Ivanov, Ruxanda Glavan și Vladimir Andronachi.


„Ce știu eu și voi, dragi prieteni, care ați urmărit activitatea PDM, este că Partidul Democrat a făcut mereu alianțe cu partide de dreapta, pro-occidentale, care au dus la semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, pentru un viitor prosper al țării noastre, pentru o viață mai bună aici, acasă, în Moldova”, a declarat Andrian Candu, într-o postare pe Facebook, după şedinţa Consiliului Politic Național.

La rîndul său, lidera PAS, Maia Sandu, are o părere proastă despre Andrian Candu. Într-o postare anterioară pe Facebook, Sandu spunea că „Andrian Candu e campion între politicienii care spun baliverne”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load