Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Filip spune de ce PDM nu-și mai permite sediul luxos din centrul Capitalei

2 iul. 2019,, 09:20   Politică
4934 5

Partidul Democrat (PDM) nu-și mai permite sediul de pe strada Armenească din motiv că Vlad Plahotniuc nu va mai varsă bani în haznaua formațiunii. Așa explică actualul președinte interimar al PDM, Pavel Filip.

Ex-prim-ministrul spune că nu este secret faptul că Vlad Plahotniuc era principalul finanțator al partidului, iar acum, cînd acesta nu își va asuma anumite cheltuieli, formațiunea nu-și va permite să întrețină acest sediu.

Mai mult, președintele interimar al PDM spune că nu cunoaște ce cheltuieli presupunea întreținerea sediului democraților de pe strada Armenească: „Atunci eu nu am condus PDM. Există președintele și secretariatul care se ocupă de toate aceste lucruri, eu nu am avut nicio tangență. Eu nu știu nici pînă astăzi cît se cheltuia pentru acest sediu. Am cerut de la colegi informații”, a declarat Filip.

Noul președinte interimar al PDM spune că nu a fost identificat deocamdată un nou sediu pentru partid.

Acum trei zile, la ședința Consiliului Național Politic al PDM, conducerea partidului și-a anunțat demisia in corpore. Tot atunci, democrații au anunțat că vor renunța la actualul sediu de pe strada Armenească.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?