X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Filip spune că deputaților li se oferă milioane pentru a părăsi PDM

8 iun. 2020,, 16:54   Politică
3546 4

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, spune că grupul Pro Moldova și Partidul Șor ar propune milioanne reprezentanților PDM pentru ai convinge pe democrați să facă parte din echipele lor.

„Zilele acestea, disperarea a ajuns și la șase zerouri. Aceste forțe și-au folosit toate instrumentele. Unul fin a dat start sezonului de achiziții iarnă-primăvară și câțiva deputați au înțeles brusc că hoții de miliarde îi reprezintă mai bine. Au început să curgă ofertele pentru deputați, primari, consilieri, fără număr. Câteva sute de mii ca să treci la Candu, ceva mai mult ca să treci la grupul Șor, de parcă ar exista vreo diferență. Unii, mai slabi de fire, au lăsat echipele din teritoriu, au luat banii și au plecat. Zilele acestea, disperarea a ajuns și la șase zerouri. Când ai la dispoziție aproape un miliard, ce înseamnă un milion – două de cheltuială. Agonia de a scoate încă 1-2 deputați pentru a arunca țara în haos îi face să ridice prețul”, a spus Filip în cadrul unui briefing de presă..

Potrivit președintelui PDM, pețitorii care merg în pelerinaj sînt Vladimir Cebotari și Marina Tauber, iar fiecare a primit indicații să mărească tempourile.

”Nu pierdeți bani și energie, ajunge! PDM s-a rupt de trecut. Furtul miliardului, invalidarea alegrilor, cumpărarea deputaților nu ne reprezintă. Noi mergem înainte, construind un alt partid”, a mai spus Filip.

Deputatul a anunțat că fracțiunea care o conduce urmează să înregistreze în Parlamentul RM un proiect de lege prin care să se condamne acțiunile de corupere a deputaților și traseismul politic.


Totodată, Pavel Filip i-a îndemnat pe cei de la PAS și Platforma DA „să nu-și mai facă iluzii” și „să nu se lase folosiți” de membrii Pro Moldova și al Partidului Șor.

„Au mai fost în istorie din cei care credeau că dansează cu diavolul, dar s-a dovedit că diavolul dansează cu ei”, a menționat președintele PDM.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?