COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Filip: Se dorește o criză politică în Republica Moldova

Filip: Se dorește o criză politică în Republica Moldova

Președintele Partidului Democrat (PDM), Pavel Filip, spune că a depus un denunț privind plecarea deputaților din Fracțiunea PDM, în baza căruia a fost pornită o cauză penală.

Actualmente, așteaptă rezultatele anchetei inițiate de procurori. În opinia sa, prin acțiunile care au loc în ultima perioadă în politică, inclusiv, coruperea deputaților, se dorește provocarea unei crize politice, transmite ipn.md.

Pavel Filip consideră că cei 16 deputați democrați care au părăsit partidul, nu au plecat din cauza anumitor divergențe ideologice. El spune că se influențează asupra deputaților foarte „inteligent”, prin rude sau prieteni foarte apropiați. Știe acest lucru de la cei care nu au acceptat ofertele, actuali membri ai fracțiunii.

„Au fost invitați la întrevedere, la întâlniri și pornind discuția de la „uite voi sunteți pro-români, pro-occidentali, dar stați într-o coaliție cu socialiștii” și s-a finalizat cu scrierea cifrei de un milion de dolari. Asta a făcut-o domnul Cebotari în cazul uneia din colegele noastre. Că, uite, dacă vii în Pro Moldova o să primești suma asta de bani”, a explicat liderul PDM în cadrul emisiunii „Cutia neagră” de la TV8.

În altă ordine de idei Pavel Filip a spus că PDM va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale, dar o decizie finală în acest sens urmează a fi luată la forurile statutare de partid.

De asemenea, el a menționat că a vorbit la telefon cu Vlad Filat, recunoscând că se cunosc cu fostul premier înainte ca dânsul să ajungă în politică. Pavel Filip a mai precizat că nu a comunicat cu Vlad Filat cât timp acesta s-a aflat în detenție.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load