COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Filip recunoaște că s-a întîlnit cu Plahotniuc în SUA: Trebuia să clarific niște lucruri...

Filip recunoaște că s-a întîlnit cu Plahotniuc în SUA: Trebuia să clarific niște lucruri...

Liderul democraților, Pavel Filip, recunoaște că s-a întîlnit cu ex-președintele PDM, Vlad Plahotniuc, în Statele Unite ale Americii.

Întîlnirea ar fi avut loc în luna iulie 2019, la inițiativa ambelor părți, a spus Filip în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova, notează Noi.md cu referire la agora.md.

„Am comunicat pînă în momentul cînd și-a depus mandatul de deputat, m-am văzut o dată cu el în SUA, probabil la începutul lunii iulie. Trebuia să clarific niște lucruri principiale pentru mine. Trebuia să pregătim congresul PDM, colegii îmi spuneau că trebuie să candidez la funcția de președinte al formațiunii. Voiam să știu dacă are de gînd să se implice, să influențeze lucrurile în PDM, ca să știu cum să procedez”, a spus Pavel Filip.


„A fost o întîlnire obișnuită, am discutat despre cauze, consecințe. A spus că nu mai are absolut niciun interes în politică, că va încerca să-și aranjeze lucrurile de sine stătător. Ulterior, am constatat că nu a fost o discuție tocmai sinceră”, a adăugat președintele Partidului Democrat.

Amintim că și ex-democratul Vladimir Cebotari, actualul deputat Pro Moldova, a spus că s-a întîlnit cu Vlad Plahotniuc în SUA, în vara anului trecut.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load