Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Filip recunoaște că s-a întîlnit cu Plahotniuc în SUA: Trebuia să clarific niște lucruri...

21 mar. 2020,, 14:15   Politică
5763 2

Liderul democraților, Pavel Filip, recunoaște că s-a întîlnit cu ex-președintele PDM, Vlad Plahotniuc, în Statele Unite ale Americii.

Întîlnirea ar fi avut loc în luna iulie 2019, la inițiativa ambelor părți, a spus Filip în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova, notează Noi.md cu referire la agora.md.

„Am comunicat pînă în momentul cînd și-a depus mandatul de deputat, m-am văzut o dată cu el în SUA, probabil la începutul lunii iulie. Trebuia să clarific niște lucruri principiale pentru mine. Trebuia să pregătim congresul PDM, colegii îmi spuneau că trebuie să candidez la funcția de președinte al formațiunii. Voiam să știu dacă are de gînd să se implice, să influențeze lucrurile în PDM, ca să știu cum să procedez”, a spus Pavel Filip.

„A fost o întîlnire obișnuită, am discutat despre cauze, consecințe. A spus că nu mai are absolut niciun interes în politică, că va încerca să-și aranjeze lucrurile de sine stătător. Ulterior, am constatat că nu a fost o discuție tocmai sinceră”, a adăugat președintele Partidului Democrat.

Amintim că și ex-democratul Vladimir Cebotari, actualul deputat Pro Moldova, a spus că s-a întîlnit cu Vlad Plahotniuc în SUA, în vara anului trecut.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?