X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Filip: Nici criza actuală nu schimbă atmosfera din Parlament

17 mar. 2020,, 16:11   Politică
2710 0

Liderul PDM, Pavel Filip, a catalogat drept sterile dezbaterile de astăzi la Parlament, pe marginea hotărîrii privind decretarea stării de urgență în țară, notează Noi.md.

El a remarcat că în timp ce marile puteri ale lumii sînt în alertă și întreprind măsuri prompte în contextul epidemiei de coronavirus, la Chișinău se fac doar declarații populiste.

„Am încercat să urmăresc atmosfera din Parlamentul de la Chișinău, în două ore și jumătate am ascultat doar populisme, două ore și jumătate pierdute, în care foarte mulți a venit cu propuneri de ochii lumii, doar ca să apară la televizor - este constatarea mea. Cu părere de rău nici această criză nu schimbă amtosfera din Parlament. Am spus nu o singură dată că atunci cînd arde casa, nu căutați vinovații, trebuie stins mai întîi focul”, a precizat Filip, la ședința plenară.

El a sugerat colegilor din alte fracțiuni parlamentare să nu "încurce" Guvernului în această perioadă de criză.

„Ca deputat și ca cetățean am așteptat să vină prim-ministrul să declare această stare de urgență și tot ce poate face mai bine Parlamentul e să vină cu mai puține declarații, să votăm și să nu încurcăm guvernului să-și facă treaba în această periodă”, a adăugat democratul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?