X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Filip: Din PDM au plecat cei care s-au obișnuit să vadă partidul ca sac cu bani

4 iun. 2020,, 12:30   Politică
3163 5

Așa-numitul grup ”Pro-Moldova”, format din 12 deputați care au părărit PD, este o variație a partidului Șor, se arată convins liderul democraților, Pavel Filip.

În cadrul unui interviu pentru psnews.ro, Filip a declarat că motivele plecărilor din ultima perioadă nu au nicio legătură cu viziuni și opinii.

"Acest ”Pro-Moldova” este o variație a partidului Șor, finanțat de cel care, spune Procuratura, alături de Plahotniuc, este beneficiar al furtului miliardului. După o astfel de ”afacere”, nu mă miră că au bani pentru noi ”achiziții”. Din PDM au plecat acum cei care se obișnuiseră să vadă partidul ca sac cu bani și rezolvare a dosarelor penale. Au plecat cei care nu se pot rupe de practicile păguboase ale trecutului și acum s-au întors sub ”domnia” hoților de miliarde.

Motivele plecărilor nu au nicio legătură cu viziuni și opinii, pentru că cei care au plecat au fost cei care au insistat cel mai mult pe o coaliție cu PSRM și nu și-au exprimat niciodată vreo nemulțumire. Despre bani și oferte de milioane ne vorbesc colegii noștri din teritoriu, care au fost și ei abordați ca să plece din partid", a explicat Filip.

Menționăm că 12 deputați PD dau părăsit partidul în ultimele luni și s-au alăturat noului grup parlamentar format la inițiativa lui Adrian Candu - Pro-Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?