Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Filip dezvăluie cît plătesc democrații pentru chiria noului sediu

10 oct. 2019,, 11:30   Politică
2941 0

Odată cu trecerea în opoziție, punga democraților pare că s-a subțiat. Cel puțin asta reiese din declarațiile făcute de președintele PDM, Pavel Filip, în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Liderul formațiunii a precizat că închiriază sediul actual al partidului de la președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov. Totuși, plata este una de compromis, notează agora.md.

„Am discutat detaliile cu domnul Diacov, el este foarte generos, sediul nu era dat în chirie așa că noi acum doar plătim serviciile comunale. Acesta este aportul domnului Diacov la PD” , a declarat FIlip.

Liderul democrat a dezvăluit și care sînt cheltuielile lunare pe care și le permit democrații:

„Cheltuim atît cît avem. Cheltuielile lunare sînt în jur de 500-600 de mii de lei. Nu am simțit că am schimbat sediul. Eu m-am dus în funcție de premier de la acest sediu. Nu murim de foame. Nu mai avem aceleași finanțări de pe timpuri”.


Democrații au părăsit sediul de lux din centrul capitalei, amplasat între străzile Armenească și Bulgară, alături de locuința fostului lider al PDM, Vlad Plahotniuc. În prezent sediul central al PDM este amplasat pe strada Tighina. Clădirea ar aparține familiei Diacov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?