Filip, despre luxul de la Guvern: Sînt departe de gîndul că e luxos

Filip, despre luxul de la Guvern: Sînt departe de gîndul că e luxos

Fostul premier, democratul Pavel Filip, spune că este departe de gîndul că la Guvern este lux.


Astfel a comentat excursia organizată de șefa cabinetului de miniștri, Maia Sandu, prin care a vrut să arate condițiile de lux în biroul ex-premierului Pavel Filip, dar și în cele ale vicepremierilor pentru care s-ar fi cheltuit zeci de milioane de lei în ultimii ani, transmite Tv8.md.


„A fost arătat biroul care a fost reparat de către Filat și îl avea ca al doilea birou. Întrebați pe cine vreți la Guvern că biroul acela a fost ca al doilea birou al lui Filat, cel care a fost demonstrat cel mai luxos. Biroul în care am stat eu este cel în care a stat doamna Greceanîi cînd era prim-ministru și poți vedea din poze acest lucru”, a declarat Pavel Filip la emisiunea „Replica” de la Prime TV.


Despre tablourile de pe pereții încăperii Pavel Filip spune că a făcut o înțelegere cu Muzeul Național de Arte pentru a organiza expoziții periodice la Guvern. 


„Și este ok din punctul meu de vedere atunci cînd vin delegații și oameni străini să poată vedea care sînt operele de artă făcute de pictorii din Republica Moldova. Cînd am plecat, era o expoziție a pictorului Palamarciuc. Deci, nu sînt tablouri cumpărate scumpe, dar sînt tablourile și picturile Muzeului Național de Arte și pe fiecare tablou scrie cine este pictorul și cum se numește pictura”, a declarat Pavel Filip.


Fostul premier spune că este adevărat că a reparat birourile și sălile de ședințe unde se întîlnesc delegațiile oficiale. 


„Pe mine m-a deranjat de la bun început că atunci cînd venea o delegație oficială trebuia să cer voia președintelui Dodon să merg la reședința de stat. Poate pe doamna Sandu n-o deranjează acest lucru, dar pe mine mă deranja. Pot să spun că chiar sînt mîndru că am scos toată mizeria care era la primul etaj, în blocul Guvernului și acum este această intrare oficială, centrală pe unde poți primi delegațiile”.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load