Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Filip: "Cum vă închipuiți să fi venit eu cu sume atît de mari din Washington?!"

31 aug. 2020,, 12:30   Politică
4045 5

Pavel Filip susține că nu a primit nicio sumă de bani din partea lui Vlad Plahotniuc, asta după ce Nichiforciuc a declarat că pentru campania electorală pentru alegerile locale din țară, democratul s-ar fi îmbogățit cu 12 milioane lei, pe care i-a primit cash.

Filip spune că Nichiforciuc ar fi adevăratul om care ducea renumita „borsetkă”, întrucît el era cel care se ducea prin raioane cu multă lume, iar aceștia vedeau partidul ca un instrument pentru a-și rezolva interesele personale, scrie unimedia.info.

„Dl Nichiforciuc este un om construit pe minciună sau, într-un mod oarecare, dacă vedeți, acest om vorbește numai despre bani întotdeauna. Și la acea ședință a fracțiunii a vorbit despre bani, și ulterior vorbește despre bani, pentru că așa a fost deprins, cu banii. El era acel care se ducea prin raioane cu multă lume și eu cred că el, într-un mod oarecare, era adevăratul om care ducea renumita „borsetkă”. Și a vrut să continue așa, pentru că acești oameni vedeau partidul ca un instrument pentru a-și rezolva interesele personale. Eu am zis că partidul va deveni o formațiune politică autentică și acest lucru se întîmplă acum cu Partidul Democrat”, a declarat Filip în cadrul unui interviu la Europa Liberă.

Întrebat dacă a primit bani de la Plahotniuc petru campania electorală, democratul a negat și a precizat că în acea perioadă a fost printre donatori la PD din cauza problemelor financiare.

„Sigur că nu! Cum vă închipuiți Dvs. să fi venit eu cu bani din Washington, mai ales cu sume atît de mari? Rapoartele au fost prezentate la CEC. Apropo, în acea perioadă chiar am dus-o foarte greu financiar și eu am fost printre donatori la Partidul Democrat, pentru ca să putem face campanie electorală în alegerile locale. De aceea niciun fel de bani nu a dat Vladimir Plahotniuc, el nu a finanțat partidul, odată plecat, acolo s-a întrerupt toată relația”, a afirmat Pavel Filip.


Amintim că a Eugeniu Nichiforciuc, în emisiunea UNInterviu de la UNIMEDIA a declarat că Pavel Filip ar fi primit 12 milioane de lei de la Vlad Plahotniuc pentru campania electorală la alegerile locale.

Pavel Filip spune că supărarea lui Eugeniu Nichiforciuc pe Partidul Democrat vine în urma unui amendament ce nu a fost votat la ultima ședință a Parlamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?