COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Filip comentează ultimul mesaj al lui Plahotniuc: Nu văd sensul acestei postări

Filip comentează ultimul mesaj al lui Plahotniuc: Nu văd sensul acestei postări

În cadrul unei emisiuni de la Moldova 1, fostul premier Pavel Filip, a vorbit despre ultima postare a lui Vlad Plahotniuc, care a fost făcută publică pe o rețea de socializare.

Filip a ținut din nou să puncteze că fostul președinte al PD nu influențează deciziile care sînt luate în cadrul formațiunii.

„Cît ține de Vlad Plahotniuc. Dacă Vlad Plahotniuc ar fi controlat lucrurile în PD, eu nu aș fi la dvs. în emisiune și nu aș fi în fruntea PD-ului. Deciziile pe care le ia PD nu sînt influențate de cineva.


Postarea pe care a făcut-o ieri, trebuie să recunosc, nu văd sensul acestei postări”, a declarat Filip.

Liderul Partidului Democrat a făcut trimitere la Blocul ACUM, despre care a zis că a primit o gură de aer, prin această postare a lui Plahotniuc.

UNIMEDIA amintește că fostul lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a venit cu mai multe declarații în urma evenimentelor politice din Republica Modldova. Acesta spune că răsturnarea Guvernului Sandu a confirmat avertizarea sa anterioară că președintele Dodon va impune jocul său personal.

Precizăm căla data de 28 octombrie Vladimir Plahotniuc a fost dat în căutare internațională și interstatalăde către CNA, după ce nu s-a prezentat la organul de urmărire penală în urma aplicării arestului preventiv.

Fostul lider al PDM are calitate de învinuit, pe cauzele penale din gestiunea Procuraturii Anticorupție, în săvîrșirea infracțiunii prevăzute de art.243 alin. (3) lit.b) din Codul Penal al Republicii Moldova - spălare de bani în proporții deosebit de mari.

Cauzele penale au fost conexate într-o procedură unică.

De menționat că la data de 10 octombrie curent procurorii anticorupție au cerut mandat de arestare pe un termen de 30 de zile pe numele lui Vlad Plahotniuc. La 11 octombrie curent, Judecătoria Chișinău a emis mandat de arest preventiv pe numele lui Vlad Plahotniuc.

Iar la data de 14 noiembrie, magistrații Curții Tverskaya din Moscova, Federația Rusă, au emis din nou mandatde arestare pe numele ex-liderului Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, într-un dosar penal, intentat pentru contrabandă cu droguri de către o grupare criminală organizată.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load