Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Filip comentează plecarea oamenilor lui Plahotniuc din partid

19 feb. 2020,, 11:16   Politică
3894 3

Liderul democraților, Pavel Filip, anunță că formațiunea politică a luat act de anunțul făcut de un grup de colegi, în frunte cu finul fugarului Vlad Plahotniuc, Andrian Candu care au anunțat că părăsesc rîndurile.

”Era o decizie previzibila, avînd în vedere anumite evenimente din ultimele luni. E vorba de mai mult decît diferențe de viziuni între partid și acest grup și cred ca decizia lor este una optimă, care va ajuta atît PDM, cît și acest grup de colegi să evolueze mai departe, inclusiv printr-o posibilă colaborare în viitor pe proiecte de interes comun. În acest moment sînt la București, unde am mai multe întîlniri oficiale, seara voi reveni la Chișinău, se va reuni conducerea partidului și vom prezenta poziția noastră oficială”, a scris într-un comentariu pe pagina sa de facebook Pavel Filip.

Reamintim că astăzi, șase deputați democrați, în frunte cu finul lui Plahotniuc, Andrian Candu au anunțat că părăresc rîndurile PDM și formează un grum parlamentar independent.

Anterior în cadrul unor interviuri, Dumitru Diacov ar fi dat de înțeles că cei care ar păstra legătura cu fostul lider fugar Vlad Plahotniuc ar fi finul lui de cununie Andrian Candu, Sergiu Sîrbu și Vladimir Cebotari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?