COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Filat a povestit în premieră despre seara din ajunul arestării sale

Filat a povestit în premieră despre seara din ajunul arestării sale

Eduard Harunjen a fost acasă la Igor Popa, fostul avocat al lui Vladimir Filat, chiar în seara din ajunul arestării fostului premier în Parlament. Dezvăluirile au fost făcute la Jurnal TV de către Filat, la prima apariție televizată după ieșirea sa din închisoare.

„Pe 14 octombrie 2015, seara tîrziu, în ajunul arestării mele, avocatul Igor Popa mi-a spus că trebuie să-mi spună ceva la el acasă. Acolo era și Harunjen, atunci avea funcția de prim-adjunct al procurorului general. Interesul lui era ce se va întîmpla la Parlament, pentru că Gurin (n.r. - Corneliu Gurin - fost procuror general) urma să-și dea demisia, iar el să asigure interimatul. Informația stabilită în cadrul coaliției, în format lărgit, era că Gurin își va da demisia. Harunjen se interesa ce urmează să se întîmple”, a declarat Vladimir Filat.

Totodată, Filat și-a reiterat acuzațiile în adresa fostului său avocat precum că acesta ar fi acționat împotriva sa.


„Cu certitudine avocatul meu cunoștea ce se va întîmpla a doua zi în Parlament. (...) De unde l-am cunoscut? Era avocatul domnului Rusu, cumnatul meu. Prima dată l-am văzut la ziua de naștere a lui Leancă, la Frankfurt. Nu eu l-am luat pe el, el m-a luat pe mine”, a mai spus Vladimir Filat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load