Fadei Nagacevschi va activa la Parlament: În ce funcție a fost numit

Fadei Nagacevschi va activa la Parlament: În ce funcție a fost numit

Avocatul Partidului Socialiștilor, Fadei Nagacevschi, a fost numit consilier al președintei Parlamentului Zinaida Greceanîi.


În Cabinetul speakerului a mai ajuns Teodora Vanghelii, care a fost anterior consilier al președintelui fracțiunii Partidului Socialiștilor în Parlament. Aceasta a candidat și la alegerile parlamentare, fiind numărul 51 în lista PSRM. Deocamdată, Zinaida Greceanîi nu și-a desemnat un șef de Cabinet.


Vicepreședinta Parlamentului, democrata Monica Babuc l-a numit șef de Cabinet pe Vitalie Băbălău care i-a fost consilier și la Ministerul Culturii. Tot consilieră a democratei a ajuns și Maria Găină, care fusese angajată în serviciul informare și comunicare cu maas-media la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.


Vicepreședintele socialist al Parlamentului Ion Ceban și-a ales deja două consiliere: Alina Tabacari care a fost coordonatoare de proiecte la Mișcarea de Tineret a PSRM și Hristina Răilean.


Vicepreședintele Parlamentului Mihai Popșoi și-a numit la fel doi consilieri: Gheorghe Hajder și Victor Agrici.


Iar vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari și-a completat deja toată echipa. Șefă a Cabinetului a fost numită Mariana Ambros, iar funcțiile de consiliere au fost ocupate de Cristina Jitari și Natalia Bondarciuc.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load