X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Echivalarea diplomelor medicilor moldoveni în România, subiect de discuții

30 iun. 2020,, 13:30   Politică
2559 1

Președintele Platformei DA, Andrei Nastase, a avut o întîlnire cu Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății din România.

Unul dintre subiectele discutate a fost și echivalarea diplomelor și recunoașterea dreptului de practică a medicilor moldoveni în România.

„În aceste vremuri, sănătatea noastră, a tuturor, este cel mai important lucru pe care trebuie să-l apărăm, prin decizii importante ale statului și prin conduita responsabilă pe care trebuie să o avem fiecare dintre noi. Nu putem negocia în nici un fel lupta cu pandemia care a lovit întreaga omenire. Trebuie să fim conștienți că, deocamdată, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l facem este să ne informăm corect, de la sursele avizate și să ne protejăm unii pe ceilalți”, a declarat Năstase.

Președintele PPDA mai spune că întîlnirea avută cu ministrul sănătății din România i-a întărit convingerea că abordările Platformei DA, asumate public încă din luna martie a acestui an, au fost și rămân cele corecte.

„Informare, prevenție, protecție, solidaritate, responsabilitate colectivă și individuală. Acestea sunt coordonatele care pot veghea la păstrarea sănătății publice și la depășirea acestei crize sanitare de proporții”, adaugă Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?