COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

După Sîrbu, și Candu a comentat fotografia în care apare alături de Rothschild

După Sîrbu, și Candu a comentat fotografia în care apare alături de Rothschild

Deputatul democrat, Andrian Candu, a venit cu primele declarații cu privire la fotografia, apărută în spațiul public, în care apare alături de omul de afaceri Nathaniel Rothschild, fostul proprietar al Avia-Invest.

Potrivit democratului, a fost vorba de o întîlnire privată și „a fost făcută în interes de prietenie”. Declarațiile au fost făcute la TVR Moldova, transmite Noi.md cu referire la telegraph.md.

„E mult mai mult decît un simplu afacerist. Îl cunosc de o perioadă mult mai mare. Am primit o invitație din partea lui și nu văd nicio problemă. Fotografia a fost făcută în luna noiembrie. Nu a fost nimic legat de politică, interesele R. Moldova. A fost un interes de prietenie în baza relației pe care noi o avem. A fost o vizită pur privată”, a declarat Candu.


Amintim că deputații Partidului Democrat din Moldova Sergiu Sîrbu și Andrian Candu au apărut într-o fotografie alături de omul de afaceri Nathaniel Rothschild, fostul proprietar al Avia-Invest, compania concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load