Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Dumitru Alaiba a fost audiat astăzi la Procuratură

30 aug. 2019,, 16:00   Politică
2517 0

Deputatul Dumitru Alaiba a fost audiat azi la Procuratura Generală de către procurorul Ion Tețcu. Acesta spune că audierile s-au axat în special pe evenimentele care s-au întîmplat în perioada 7-14 iunie 2019.

„Nu am spus nimic nou, dar exact ceea ce spunem noi toată perioada aceasta. S-a discutat în special perioada 7-14 iunie, anume tentativa de uzurpare a puterii de stat de către Partidul Democrat (PDM), practic am spus tot ce știam și toate acțiunile de care ne-am tot amintit ce s-a întîmplat în perioada aceea, lucru care după mine indică foarte clar că PDM a utilizat influența în toate instituțiile pe care le-a controlat pentru a sta la guvernare cu orice preț, inclusiv cu prețul încălcării legislației”, a declarat Dumitru Alaiba pentru TV8.md.

„Am fost invitat în calitate de martori și urmează mai mulți colegi să fie invitați. Ei acum documentează, caută să pună pe hîrtie fapte, pentru că noi am făcut multe declarații politice, dar în baza declarațiilor politice nu poți să faci un dosar”, a mai spus deputatul.

Procuratura Generală a pornit dosar penal pe faptul uzurpării puterii de stat pe 5 august 2019.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?