COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Două familii cu mulți copii din Cahul au primit ajutoare din partea șefului statului

Două familii cu mulți copii din Cahul au primit ajutoare din partea șefului statului

În cadrul vizitei la Cahul, șeful statului a vizitat două familii cu mulți copii din raionul Cahul.

Una dintre acestea, familia Frigioi, educă tripleți, iar familia Bîtlan crește patru copii, unul din ei avînd probleme de sănătate. Igor Dodon le-a adus familiilor daruri și jucării pentru cei mai mici.

Tot astăzi, președintele a mers la doi veterani ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei - Alexandru Cocoș și Ilia Axionov. Igor Dodon i-a felicitat pe ambii veterani cu ocazia Zilei Victoriei și le-a înmînat Ordinul Republicii.


Igor Dodon a vizitat și doi agenți economici din raionul Cahul și a discutat despre efectele crizei pandemice. Primul a fost fabrica de brînzeturi, care se confruntă cu dificultăți, acumulînd datorii față de furnizorii de materie primă și bugetul local. Cel de-al doilea agent economic este specializată în cultivarea cerealelor și a legumelor și se confruntă cu inundații frecvente a semănaturilor din cauza revărsărilor rîului Prut. Președintele le-a dat asigurări agenților economici că va oferi ajutor din partea statului.

Șeful statului a discutat și cu Marcel Cenușă, președintele raionului, despre proiectele de infrastructură din raion. „Am dat asigurări că actuala conducere a țării va acorda tot sprijinul necesar în acest sens”, a subliniat Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load