COVID-19 în MOLDOVA

Dodon: Voi cîștiga alegerile prezidențiale cu o diferență de 10 %

Dodon: Voi cîștiga alegerile prezidențiale cu o diferență de 10 %

Igor Dodon se arată convins că în turul doi la alegerile prezidențiale va obține victoria cu o diferență de 100-120 de mii de voturi.

Totodată, el a precizat că se va duela cu lidera PAS, Maia Sandu. Șeful statului a prezentat aceste date, făcînd trimitere la sondajele de opinie. Declarația fost făcut în cadrul unei ediții speciale la postul TV ”Primul în Moldova”.

“Dacă în 2016, diferența dintre noi (Maia Sandu și Igor Dodon) era de 60-70 mii de voturi. Eu sînt sigur că în acest an, diferența va fi de peste 100-120 de mii de voturi. O arată toate cifrele. 120 mii voturi înseamnă 7-8%, pînă la 10%”, a explicat președintele.


Amintim că potrivit ultimului studiu sociologic VOX POPULI – August 2020, lansat de Asociația Sociologilor şi Demografilor din Republica Moldova, dacă în turul doi la alegerile prezidențiale vor ieși Igor Dodon și Maia Sandu, atunci actualul președinte ar cîștiga scrutinul cu 56,2 la sută din voturile celor deciși. Totodată, lidera PAS, Maia Sandu, ar obține 43,8% din voturi.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load