Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon va participa la reuniunea informală a CSI și la reuniunea UEEA

3 dec. 2019,, 17:45   Politică
3828 1

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va participa la reuniunea Consiliului Economic Suprem Eurasiatic și la summitul informal al Comunității Statelor Independente, care va avea loc pe 20 decembrie la Sankt Petersburg, transmite Noi.md.

Invitația oficială de a lua parte la aceste evenimente șefului statului moldovenesc a fost transmisă astăzi de către ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov, cu care președintele Moldovei a discutat agenda actuală a relațiilor strategice dintre țările noastre.

Părțile au remarcat o dinamică pozitivă constantă în dezvoltarea relațiilor comerciale și economice. Republica Moldova a fost interesată în special de atragerea investițiilor rusești în proiecte de infrastructură mari.

„În cadrul întîlnirii, domnul Vasneţov m-a invitat să particip la ședința Consiliului Economic Suprem Eurasiatic și la summitul informal al Comunității Statelor Independente. Ambele evenimente vor avea loc pe 20 decembrie la Sankt Petersburg, unde intenționez să am și o serie de întîlniri bilaterale”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?