Dodon va efecua la toamnă o vizită la New York

Dodon va efecua la toamnă o vizită la New York

Sper foarte mult să am o întrevedere cu președintele României, Klaus Iohannis, pînă la alegerile prezidențiale din țara vecină, care vor avea loc pe data de 10 noiembrie.


Declarația a fost făcută de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în cadrul unui interviu pentru presa din România.


”Sper foarte mult să am o întrevedere cu Kalus Iohannis, dacă va fi posibil până la alegeri. Va fi bilaterală sau pe o platformă internațională, pentru că am o invitație pe 1 septembrie să particip în Polonia la un eveniment dedicat începutului celui de-al Doilea Război Mondial, poate acolo ne vom vedea, sau va fi la Adunarea generală a ONU de la New-York, din septembrie”, a declarat președintele moldovean.


Igor Dodon și Klaus Iohannis au remarcat în cadrul unei convorbiri telefonice pe care au purtat-o pe data de 26 iunie necesitatea aprofundării relațiilor dintre Moldova și România. Președintele moldovean a constatat cu satisfacție intensificarea contactelor la toate nivelurile și în toate domeniile de interes comun.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load