X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Dodon: Stimați oponenți, îl dați jos pe Dodon dar mai departe ce faceți?

11 sep. 2020,, 13:00   Politică
3007 3

Oamenii vor ca președintele țării să fie alături de ei, pe cetățeni nu-i interesează să dea jos pe cineva, ci îi interesează apa, drumurile, grădinițele și multe alte lucruri. Declarația a fost făcută de Igor Dodon în cadrul ediției ”Președintele răspunde”.

Șeful statului a menționat că majoritatea oponenților săi și de pe stînga, și de pe dreapta nu au un alt mesaj în campania electorală în afara de mesajul împotriva președintelui Igor Dodon.

”Este o tactică greșită pentru că cetățenii așteaptă soluții. Oamenii s-au săturat de dat jos pe cineva. Oamenii vor să vadă ce propune fiecare concurent electoral. Stimați oponenți, îl dați jos pe Dodon dar ce faceți mai departe? Iar căutați pe cine să mai dați jos?”, a întrebat Dodon.

Șeful statului susține că va face tot posibilul ca țara în continuare să aibă un președinte responsabil, care să fie alături de oameni.

”Oamenii vor ca președintele să fie alături de ei. Nu-i interesează ”Jos”, îi interesează apa, drumurile, grădinița și multe alte lucruri. Nu mă voi axa pe mesaje contra cuiva, voi veni cu propuneri și soluții cum să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor. Vreau să construim împreună o Moldovă unde vrei să trăiești”, a spus președintele Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?