X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Dodon, sfat pentru PSRM: Cu cine nu ar trebui să facă coaliție

31 ian. 2020,, 15:20   Politică
3197 3

„Eu cred că partidele sînt cele care trebuie să decidă dacă fac sau nu coaliție. Însă sfatul meu pentru socialiști este să nu se grăbească. Să vadă mai întîi ce se întîmplă în interiorul Partidului Democrat și să vadă dacă se reformează sau nu”.

Astfel răspunde președintele Igor Dodon la întrebarea: „Veți face o coaliție cu democrații?”, transmite IPN.

În cadrul unei noi ediții a emisiunii „Președintele răspunde”, șeful statului a declarat că în cadrul PDM există diferiți deputați, unii fac declarații cu care nu este de acord.

„Haideți să mai așteptăm puțin. Să vedem ce fac democrații mai departe. Conlucrare este – ei susțin Guvernul, ei susțin inițiativele, pentru că o bună parte din inițiativele Guvernului sînt cele pe care le-au promovat și ei. Și eu cred că anume din aceste considerente ei susțin Guvernul Chicu”, a menționat Igor Dodon.

Președintele precizează că are dialog cu reprezentanții PDM cel puțin o dată pe săptămînă. Igor Dodon s-a adresat și foștilor colegi de alianță, sugerîndu-le „să nu ardă podurile”, pentru că nu știu ce se poate întîmpla în următoarele luni. „În politică totul este posibil. Nu excludeți revenirea la o anumită etapă la masa de negocieri, inclusiv posibila formare de majorități parlamentare”, a mai spus președintele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?