Dodon se va întîlni cu Medvedev și Kozak la Minsk

Dodon se va întîlni cu Medvedev și Kozak la Minsk

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va organiza o întîlnire de lucru pe 21 iunie la Minsk, cu Primul Ministru al Federației Ruse, Dmitri Medvedev și vicepremierul Reprezentantului Special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Republica Moldova, Dmitri Kozak.


Acest lucru a fost discutat în cadrul întrevederii de lucru, pe care șeful statului moldovean a avut-o astăzi cu ambasadorul Federației Ruse în Moldova, Oleg Vasnețov, notează Noi.md.


Igor Dodon adresat mulțumiri Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, vicepremierului Dmitrii Kozak și Ministerului Afacerilor Externe al FR pentru recunoașterea noii guvernări legitime a Moldovei și pentru susținerea eforturilor noastre întru menținerea stabilității în țară.


Președintele RM consider că susținerea comună oferită de Rusia, Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii noii guvernări a RM, este un caz excepțional care creează posibilități foarte mari astfel ca, prin eforturi comune, să îmbunătățim viața cetățenilor Republicii Moldova.


De asemenea, șeful statului a discutat și un spectru larg de subiecte cu privire la relațiile de cooperare bilaterale și au fost unanimi în opinia privind necesitatea reluării urgente a activității depline a Comisiei Interguvernamentale pentru cooperarea comercial-economică.


În context, ei au menționat importanța întrevederilor de lucru cu prim-ministrul Federației Ruse, Dmitrii Medvedev, și cu vicepremierul Dmitrii Kozak, preconizate în data de 21 iunie, la Minsk.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load