TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon s-a întîlnit cu guvernatorul orașului Sankt Petersburg

Dodon s-a întîlnit cu guvernatorul orașului Sankt Petersburg

Președintele moldovean, Igor Dodon, s-a întîlnit cu guvernatorul orașului Sankt Petersburg, Alexandr Beglov. La întîlnirea lui Dodon cu Belglov a participat și primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban.


"Am discutat întregul spectru al relațiilor interstatale și interregionale, inclusiv cu privire la Chișinău, Găgăuzia și alte regiuni ale țării. Am constatat un potențial enorm al oportunităților investiționale pentru capitala de nord a Rusiei", a scris Dodon după întrevederea cu Beglov.


Șeful statului a anunțat că în curînd în Moldova ar putea veni reprezentați ai administrației orașului Sankt Petersburg și regiunii Leningrad, dar și oameni de afaceri ruși, pentru a vedea care sînt oportunitățile de a investi în țara noastră.


"Am convenit ca în timpul apropiat, un grup de experți să efectueze o vizită în Moldova pentru a determina și aprecia proiectele și oportunitățile la care ar putea participa orașul Sankt Petersburg și regiunea Leningrad la nivel de stat, precum și businessul privat din regiunea rusă interesat de investițiile în Moldova", a spus Igor Dodon.


La întîlnirea lui Dodon cu Belglov a participat și primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load