COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon s-a întîlnit cu Ceban

Dodon s-a întîlnit cu Ceban

Aasigurarea bunei funcționalități a capitalei în condiții de criză, este subiectul discutate astăzi la o întrevedere a președintelui Igor Dodon cu primarul general, Ion Ceban.

Primarul a informat că toate spitalele municipale sînt dotate cu echipamentele de protecție necesare, consumabile, medicamente, unitățile medicale fiind pregătite să facă față cerințelor care se impun în condițiile pandemiei.

Potrivit edilului, în paralel cu gestionarea crizei pandemice, în modul cel mai serios sînt implementate proiectele de infrastructură. În acest context, primarul a mulțumit pentru cele 100 mln. lei care au fost alocate pentru reparația drumurilor în urma rectificării bugetului public național. Acești bani vor fi direcționați pentru reabilitarea străzii Albișoara, trotuarelor de pe străzile Pușkin, Bănulescu-Bodoni și alte străzi.


"Am analizat mai multe soluții de îmbunătățire a situației din domeniul transportului public, dat fiind faptul că pe parcursul ultimelor 5-6 săptămîni, transportul a circulat gratis și au fost acumulate datorii în sfera dată. Totodată, am subliniat importanța înnoirii parcului de autobuse și troleibuze din capitală, pentru a asigura servicii de transport calitative din partea municipiului prin intermediul întreprinderilor de transport municipale, spre beneficiul și confortul chișinăuienilor", a menționat Igor Dodon.

El a mai subliniat că actuala conducere este dispusă să acorde municipalității tot sprijinul în vederea soluționării problemelor existente și realizării obiectivelor propuse.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load