X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Dodon: Președintele, procurorul general și guvernul sînt trei ținte ale grupării banditești

20 mai. 2020,, 08:10   Politică
3235 4

Andrian Candu, Ilan Șor și alți reprezentanți ai mafiei s-au activizat atît de mult, deoarece, pe de o parte, există un progres real în ancheta privind "furtul secolului", iar pe de altă parte, guvernul întreprinde măsuri concrete pentru a reîntoarce aeroportul în proprietatea exclusivă a statului.

Despre aceasta a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii "Дело принципа" de la postul de televiziune Accent TV, scrie aif.md.

"Procurorul general este un profesionist, o persoană cu character, în sensul bun al cuvîntului. El merge mai departe pentru a investiga "furtul secolului", aeroportul etc. În declarația de ieri, el a spus cine este beneficiarul. Eu am încredere în procurorul general. El știe ce spune și se bazează pe documente concrete. Pe de altă parte, după ședința Consiliului de securitate de săptămîna trecută, conducerea guvernului a decis să inițieze procedura de insolvabilitate în raport cu compania care a concesionat ilegal Aeroportul Chișinău. Acest lucru va duce la faptul că, în cîteva săptămîni, statul ar putea intra în administrarea aeroportului. Este interesant să fii un raider, așa cum mă numesc ei, ca să recuperezi bunurile furate de la stat. Sarcina noastră este de a întoarce Aeroportul în gestiunea statului fără condiții suplimentare și rețineri judiciare. Și acum noi sîntem foarte aproape de aceasta", a spus el.

În opinia președintelui, persoanele care s-au activizat încearcă să cîștige timp. Poziția președintelui, a prim-ministrului și a procurorului general este foarte sigură și clară: să mergem pînă la capăt.

"Eu înțeleg că aceste trei direcții sînt principalele ținte ale grupării banditești. Prima țintă este președintele, a doua – procurorul general, iar a treia - demisia Guvernului", a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?