Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dodon pregătește un cadou pentru ziua lui Putin. O să-l felicite personal la Așhabad

4 oct. 2019,, 09:41   Politică
2962 7

Președintele Igor Dodon îi pregătește un cadou omologului său din Rusia, Vladimir Putin, care își sărbătorește ziua de naștere pe 7 octombrie.

Acesta îi va înmîna darul personal, cînd se vor întîlni în cadrul unui eveniment în capitala Turkmenistanului.

Igor Dodon nu a spus cert ce cadou va fi, dar admite că ar putea să-i dăruiască lui Putin cîteva sticle cu vin pe care l-a făcut chiar el la Sadova.

„Noi o să ne vedem vineri la Așhabad. Secretele nu se spun din timp. Sînt cîteva idei. De exemplu niște vin nou, de la Sadova, care l-am făcut eu, alb și negru. Cînd venea în R. Moldova mi-a spus de cîteva ori că avem vin bun, îndeosebi la sezon. Taman putem organiza”, a spus președintele la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4.

După ce prezentatorul emisiunii a sugerat că Putin ar putea să nu ia cadoul, pentru că legea ar interzice darurile, Igor Dodon a ironizat: „Dar dacă o să fie un butoi de vin care trebuie servit repede? Să-l duci în muzeu sau ce”?


În altă ordine de idei, șeful statului a precizat că a discutat recent la Erevan cu Vladimir Putin despre tranzitul gazului rusesc pe teritoriul Ucrainei și a înțeles că nu sînt riscuri prea mari la acest capitol.

„Riscul tranzitului de gaze prin Ucraina nu este. Eu am discutat acest subiect cu Putin la Erevan și anterior cu domnul Kozak. Eu cred că va fi totul bine. Nu vom îngheța la iarnă”, a liniștit cetățenii Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?