X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Dodon oferă noi detalii cu privire la accidentul de ieri

23 feb. 2019,, 12:02   Politică
3462 1

Bărbatul de la volanul Skoda Octavia, care ieri a acroșat o mașină din coloana prezidențială, este din orașul Hîncești și a fost anterior judecat.

Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni televizate de la RTR Moldova.Șeful statului a menționat că nu crede că a fost un accident premeditat, dar i se pare că două accidente rutiere cu implicarea coloanei prezidențiale, în decurs de jumătate de an, este prea mult.

„După accidentul din septembrie au fost întărite măsurile de securitate. Atunci cînd merg în afara Chișinăului în față merg trei mașini, urmează mașina președintelui, apoi încă un automobil al Serviciului Pază de Stat. De data aceasta primele mașini, inclusiv cea a președintelui, au reușit să treacă, iar Skoda a intrat în ultimul automobil din coloană. Patru-cinci mașini s-au oprit în momentul în care treceam noi, iar automobilul Skoda a ieșit pe contrasens. Nu înțeleg de ce a trebuit să facă asta”, a spus președintele.

În același context, Igor Dodon a menționat că bodyguardul lui i-a transmis că bărbatul de la volanul Skoda este din Hîncești și că anterior a fost judecat, fără a preciza ce infracțiune a comis acesta.

Referindu-se la accidentul din septembrie, atunci cînd mașina sa a fost lovită de un camion, Dodon a subliniat că oamenii săi au ajutat familia șoferului, iar amenda de 20 000 de lei ar fi fost plătită de firma la care activa acesta.


Amintim că ieri, pe traseul LeușeniChișinău, șoferul unei Skoda Octavia a ieșit la depășire în momentul în care trecea coloana prezidențială. Astfel, bărbatul a tamponat cu colțul drept al mașinii un automobil din fața sa (Honda CR-V), după care a intrat și Touareg-ul SPP. În urma impactului unitățile de transport au fost deteriorate, dar nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?