X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon: „Nu voi accepta o majoritate parlamentară din transfugi”

11 mai. 2020,, 09:44   Politică
4154 14

În Parlamentul R. Moldova a început o practică numită traseism politic, iar țara noastră nua re nevoie acum de crize politice. Declarația aparține șefului statului, Igor Dodon, și a fost făcută în contextul în care, în ultima perioadă, tot mai mulți depitați își părăsesc partidele.

Potrivit lui Dodon, vinovat de actuala situație politică din țară s-ar face oligarhul Vlad Plahotniuc, cel care „a distrus pe rînd mai multe partide și acum încearcă să distrugă PDM, pentru că nu îl controlează”.

„Nu voi accepta o majoritate parlamentară din transfugi. La moment avem o majoritate parlamentară din partide politice. Oponenții noștri visează în fiecare zi și speră că vor crea o majoritate parlamentară formată din transfugi, iar unii ambasadori salută acest lucru. Unde mergem și ce facem în această situație mai departe? Vreți să declanșați o criză politică, vreți să declanșați eventuale alegeri anticipate, Vreti lucrul ăsta?”, se întreabă președintele.

„Șor a fost o greșeală, iar ceea ce face Candu acum, face ceea ce făcea și Plahotniuc. Voi, cei patru lideri, dacă vedeți că se merge pe formula lui Plahotniuc, întîlniți-vă. Dacă este decizie politică, se vor găsi și soluții pentru a declanșța și a scăpa de toată aceasta rîie din parlament. Pentru că la alegeri anticipate nu trece nici unul. Asta ar fi o soluție, dar voi vreți să vă asumați cu ei guvernarea. Vreau să vă doresc sănătate!”, a adăugat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?