Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Dodon l-a felicitat pe Lukașenko cu Ziua Independenței Republicii Belarus

3 iul. 2019,, 12:20   Politică
2433 1

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe omologul său belarus, Alexandr Lukașenko, cu ocazia Zilei Independenței Republicii Belarus.

”Primiți sincerele mele felicitări cu ocazia sărbătorii naționale a Republicii Belarus - Ziua Independenței - și cele mai bune urări de pace, fericire și prosperitate pentru Dvs. și poporul prietenos din Belarus. Această dată semnificativă reprezintă o bună ocazie de a marca dezvoltarea dinamică a dialogului constructiv moldo-belorus la cel mai înalt nivel, aprofundarea parteneriatului economico-comercial și activarea legăturilor culturale și umanitare condiționate istoric”, a afirmat șeful statului.

Igor Dodon și-a exprimat, de asemenea, încrederea că implementarea consistentă a proiectelor comune va îmbogăți și mai mult relațiile bilaterale și va deschide noi perspective pentru dezvoltarea unei cooperări reciproc avantajoase în beneficiul popoarelor noastre.

"Vă doresc, mult stimate domnule președinte, realizări frumoase în numele progresului țării Dumneavoastră și al bunăstării cetățenilor săi și vă rog să primiți asigurarea profundului meu respect pentru dumneavoastră", a concluzionat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?