X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon, întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos în RM

19 iun. 2019,, 15:17   Politică
2612 0

Preşedintele ţării, Igor Dodon, a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos în Republica Moldova, cu reședința la București, E.S. Stella Ronner-Grubačić, transmite Noi.md.

Şeful statului a adus mulțumiri pentru asistența substanțială oferită de guvernul Olandei pentru proiectele implementate în ţara noastră, în special, prin intermediul programului MATRA.

"Am apreciat înalt activitatea dnei Ambasador în țara noastră pe parcursul mandatului său la Chişinău, subliniind că relațiile bilaterale moldo-olandeze au o evoluție foarte bună. De asemenea, am subliniat că pledez pentru consolidarea relaţiilor comercial-economice şi intensificarea schimburilor comerciale cu Olanda precum și pentru atragerea investitorilor olandezi în economia naţională", a subliniat Igor Dodon.

În alt context, cei doi au vorbit şi despre situația politică actuală din Republica Moldova.

"Am reiterat faptul că este o premieră această susținere comună acordată țării noastre de cele mai mari forțe - Rusia, SUA și Uniunea Europeană, precum și consensul intern al partidelor politice care au viziuni ideologice și geopolitice diferite. Acest fapt ne oferă șanse mari pentru dezvoltarea Republicii Moldova și este un bun exemplu pentru alte state.


În finalul întrevederii, mi-am exprimat încrederea că odată cu numirea noului ambasador, relaţiile moldo-olandeze vor cunoaşte și în continuare un ritm ascendent de dezvoltare în diverse domenii de interes reciproc", a mai declarat preşedintele ţării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?